INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Mer informasjon

Buldre Bryn

Adresse
Bryn
0154, OSLO

Beskrivelse

Buldre på Bryn

Kom presis til din tidsluke. Når det er fullt slipper du inn når billetten din er gyldig og du må forlate senteret når din tid er slutt etter to timer. Når det er god plass er vi fleksible og slipper deg inn før bestilt tid og du kan klatre så lenge du vil.

Du må være ekstremt nøye med å vaske og sprite hendene dine. Du må holde minst én meters avstand til de andre som klatrer. Det er skilt som forteller hvor mange det kan være på ulike rom i senteret.

BRUK FLYTENDE KALK eller kalkball. Det er ikke tillatt med løskalk. Den generer mye støv som irriterer luftveiene, og vi vet ikke om støvet er en smittebærer.

Velkommen!

Billetten refunderes ikke 

ved melding om sykdom eller feilkjøp samme dag. Vi refunderer billetten ved forespørsel 24 timer FØR billettens gyldighet.

Besøk og smittesporing.

Klatreverket må ha kontaktinformasjon til alle som er inne på senteret til enhver tid. Har du vært på senteret samtidig med en som er smittet må vi kunne kontakte deg. Om du kjøper billett til flere enn deg selv, må navn på alle noteres (gjøres sammen med betalingen)

For å hindre smitte gjelder regulativet fra Norsk Folkehelseinstitutt og NKF. Det kan du lese mer om på nettsidene til Folkehelseinstituttet og Norges klatreforbund (NKF). Vi på Klatreverket har øket renholdet og vi etterstreber at det skal være såpe og håndsprit i alle dispensere.

Garderoben er åpen. Du må forholde deg til maksimalt antall personer i de ulike områdene som er skiltet inne på senteret.

Bestill billetter

Plassbillett Bryn
NOK 125.00
Velg Uke

1

1

1

Dager
 • Fredag, 02. oktober 2020 - Tirsdag, 03. november 2020
Tider
 • 07:00 — 09:00
Adresse
 • Bryn

  0154, OSLO
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.
NOK 0.00