INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Teknikkurs 

Dette er et kurs for deg som vil bli en bedre klatrer! Her fokuseres det på bevegelse, teknikk og balanse. Det er Dag Asmund som skal ha kurset, så her har du en gylden mulighet til å lære litt av vår egen tekniske og dynamiske mester.


Kurset passer for deg som er en relativt fersk i klatring. Det er ikke noe krav til forkunnskap eller topptau/brattkort. Det varer i 1 og 1/2 time, og utstyr og inngang er inkludert i prisen. Kurset holdes i buldreområdet, men mye av innholdet kan også overføres til tauklatring.


Datoen for dette kurset er 19. oktober, fra klokka 17:00 til 18:30.


Studenter 2 for 1! Bare skriv navnet til den andre du melder på som kommentar. Husk gyldig studentbevis til første kursdag.


Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Thursday, 19 October 2023
dager
 • Thursday, 19. October 2023 - Thursday, 19. October 2023
ganger
 • 17:00 — 18:30
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.