INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Teknikkurs 1

Kurset passer for deg som har klatret litt – tauklatring opp til grad 6, eller så kommer du til topps på de fleste buldere med grønn tape.


Kurset varer i 2,5 timer


Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart får du 50% rabatt på det samme kurset. Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.

Velg dag som passer:


Avbestilling og betingelser

Det er full refusjon ved avbestilling 3 dager før oppstart (72 timer). Frem til 1 dag før oppstart, får du 50% rabatt på det samme kurset (ingen refusjon). Ved manglende oppmøte og ingen avbestilling, er det ingen rabatter eller refusjon. Avbestilling må meldes skriftlig til post@klatreverket.noIngen kurs tilgjengelig eller ingen datoer som passer? Sjekk også Teknikkurs1 på Torshov >

Skriv deg på interesseliste her så får du mail når nye Teknikkurs settes opp. Du får også beskjed om det dukker opp restplasser med 25% rabatt.


Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Sunday, 01 January 2023
dager
 • Monday, 24. October 2022 - Sunday, 01. January 2023
ganger
 • 17:00 — 19:00
Adresse
 • Grünerløkka

  0154, OSLO
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.