INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Klatreleir i sommerferien!

Dette er sommerens store høydepunkt. I løpet av uka får barna gå på klatreskole og være med på aktiviteter som tauklatring, buldring, rappellering, slakk line, bading og tur i skogen. Klatringa foregår både utendørs og inne i klatresenteret. 

For barn i 3.-7. klasse.

Opplegg og innhold

På klatreskole lærer barna om utstyret som brukes til klatring, kameratsjekk og åttetallsknute. Hver dag starter vi inne på klatresenteret, og der trener vi på klatring, buldring og nedfiring. 

Vi har en dag med uteklatring og rappellering på en klippe i nærheten, og en dag med buldring i Baneheia.


Tidspunkt og påmelding

Klatreleiren gjennomføres i første og siste uke i sommerferien. Den varer fra mandag til fredag kl. 08:30-15:30. 


 • Uke 32: Mandag 8. august - fredag 12. august.


Klær og utstyr

Alt av nødvendig utstyr er inkludert i prisen. Klær som er lett å bevege seg i anbefales. Ha med klær for å være ute i all slags vær (klatretøy, regntøy og badetøy) – alle dager!

Mat og drikke

Det er høyt aktivitetsnivå, og vi har to matpauser hver dag. Alle må ha med egen drikkeflaske og EN matpakke. Måltid nummer to er inkludert og det lager vi sammen med barna, enten ute i det fri eller inne på kjøkkenet på Klatreverket. 

Pris

Kr 3250.

Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Monday, 27. June 2022 - Friday, 12. August 2022
ganger
 • 08:30 — 14:30
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.