INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Ønsker du å bli en bedre klatrer?

Nå er det klart for en ny runde treningsgruppe med Dag Asmund! Dette er treningen for deg som ønsker å gi jernet over en litt lengre periode, for å utfordre og forbedre deg selv.

Hver torsdag i seks uker vil en gruppe klatrere trene sammen. Det vil være stor variasjon i innholdet på treningen, og fokuset er på forbedring og allsidighet. Her utforskes ulike tilnærminger til å forbedre klatreformen.

For å melde deg på denne treningsgruppa, har vi satt noen krav. Du må ha brattkort, og på en generell basis beherske blå tape/grad 6A+.


Treningsgruppa møtes torsdager fra 19:00 til 20:30. Datoene er som følger:

Torsdag 28. april

Torsdag 05. mai

Torsdag 12. mai

Torsdag 19. mai

Torsdag 26. mai

Torsdag 02. juni


Det koster 480 kr for hele kurset. Her får du mye for pengene!

Har du årskort, er det nesten helt gratis! Bare bruk denne rabattkoden SSFDHS for å få påmelding til 1 kr. (Vi må belaste kortet med 1 kr for at systemet skal godkjenne påmeldingen). Årskortet må fremvises i resepsjonen før første gang.

Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå Thursday, 02 June 2022
dager
 • Thursday, 28. April 2022 - Thursday, 02. June 2022
ganger
 • 19:00 — 20:30
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Aldersgruppe
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.