INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

Få en innføring i styrketrening med en Personlig Trener! Ingrid Sevland er PT og har bachelor i Idrett, helse og ernæring. Hun har lang erfaring i å inspirere folk til å få gode treningsvaner.

Dette er timen for deg som ønsker å komme i gang med styrketrening på egenhånd. Her får du en praktisk innføring i hvordan du kan bruke styrkerommet, og inspirasjon og hjelp til hvordan du kan planlegge økter. Også får du trent musklene samtidig!


Det vil kunne være noe variasjon fra onsdag til onsdag, men innholdet er stort sett det samme.


Det koster 80 kr i tillegg til inngang - hvis du også skal ha en klatreøkt, men koster kun 1 kr hvis du har årskort.


For deg med årskort, bruk denne rabattkoden SSFDHS for å få påmelding til 1 kr. (Vi må belaste kortet med 1 kr for at systemet skal godkjenne påmeldingen.) Årskortet må fremvises i resepsjonen før timen.


Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Wednesday, 27. April 2022 - Wednesday, 22. June 2022
ganger
 • 16:30 — 17:30
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.