INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

For barn mellom 11 og 14 år er det treningsgruppe hver onsdag klokka 17:00 - 18:15. Treningene følger skoleruta, med sommeravslutning 15.juni. Det er ikke er trening i vinterferien eller i påska.


Innholdet i treningene vil variere, alt i fra lek og bevegelsesglede til buldring og topptauklatring/autobelay. De eldste (over 13) kan også lære å sikre på topptau. Treningene holdes av dyktige instruktører med NKF-sertifisering.


Pris: 1600 kr

Skriv barnets navn under påmelding.


For mer informasjon om klatring for barn på Klatreverket, trykk her.


Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Wednesday, 09. February 2022 - Tuesday, 15. February 2022
ganger
 • 17:00 — 18:15
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.