INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Beskrivelse

OBS! På grunn av nye koronarestriksjoner utsetter vi grunnkurset med en uke. Datoene for dette kurset blir derfor 19.01.22, 26.01.22 og 02.02.22.


På grunnkurs inne lærer du å sikre trygt på topptau og led. Kurset gir en grundig innføring i sikringsteknikk, og ender til slutt med en brattkortprøve.


Grunnkurset varer i totalt 9 timer som fordeles over tre kvelder fra 18:00 til 21:00.


Prisen er kr 1700,- inkludert to uker med klatring for å øve på sikring og ta brattkortprøve. Prøven kan tas hver mandag og er inkludert i prisen. Om du ikke har utstyr til klatring til øvingsperioden, kan du leie det hos oss. Alle kursdeltakere får også 15 % i butikken (ikke kioskvarer) i de to øvingsukene.


Les mer om våre kurs her.


Det er full refusjon ved avbestilling inntil en uke før oppstart. Ingen refusjon ved avbestilling senere enn en uke før oppstart. Avbestilling må meldes skriftlig til kurs@klatreverketkrs.no senest 7 dager før oppstart av kurset. Ved spesielle omstendigheter kan vi gi delvis refusjon etter avtale.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Wednesday, 19. January 2022 - Wednesday, 19. January 2022
ganger
 • 18:00 — 21:00
Adresse
 • Kristiansand
  Jørgen Moes Gate 10
  4616, KRISTIANSAND S
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.