INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Topptau på Torshov

Adresse
Torshov
Sandakerveien 24C
0154, OSLO
Vis i kart

Beskrivelse

Munnbind påbudt i resepsjon, ganger og garderober.

Kom presis til tidsluken på billetten. Når det er fullt slipper du inn når billetten blir gyldig, og du må forlate senteret når din tid er slutt etter to timer. Når det er god plass er vi fleksible og slipper deg inn før bestilt tid og du kan klatre så lenge du vil.

Du må være helt frisk. Du må være ekstremt nøye med å vaske og sprite hendene dine. Du må holde minst 2 meters avstand til de andre som klatrer. Det er skilt som forteller hvor mange det kan være på ulike rom i senteret.

Bruk flytende kalk eller kalkball. Det er tillatt med løskalk, men den generer mye støv som irriterer luftveiene.

Velkommen!

For refusjon av billett må du kansellere senest 24 timer før billetten er gyldig til post@klatreverket.no 

Billetten og reservasjonen refunderes ikke ved melding om sykdom eller feilkjøp samme dag. Vi refunderer billetten eller reservasjonen ved forespørsel 24 timer FØR billettens gyldighet.

Besøk og smittesporing.

Klatreverket må ha kontaktinformasjon til alle som er inne på senteret til enhver tid. Har du vært på senteret samtidig med en som er smittet må vi kunne kontakte deg. Om du kjøper billett til flere enn deg selv, må navn på alle noteres (gjøres sammen med betalingen). Besøks- og kontaktinformasjon deles med smittevernmyndighetene.

For å hindre smitte gjelder regulativet fra Norsk Folkehelseinstitutt og NKF. Det kan du lese mer om på nettsidene til Folkehelseinstituttet og Norges klatreforbund (NKF). Vi på Klatreverket har øket renholdet og vi etterstreber at det skal være såpe og håndsprit i alle dispensere.

Garderoben er åpen. Du må forholde deg til maksimalt antall personer i de ulike områdene som er skiltet inne på senteret.

Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Wednesday, 26. May 2021 - Sunday, 20. June 2021
ganger
 • 07:30 — 09:30
Adresse
 • Torshov
  Sandakerveien 24C
  0154, OSLO
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.