INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Treningsgruppe brattkort ungdom

Adresse
Torshov
Sandakerveien 24C
0154, OSLO
Vis i kart

Beskrivelse

Treningsgruppe for ungdom med brattkort

På treningsgruppa er du sammen med andre ungdommer som har brattkort. Dere trener teknikk samt fysisk og mental styrke direkte knyttet til klatring.

Oppstart fra uke 9

Ignorer at påmeldingen er datert fra 22 til 26 mars, Velg dag og tidspunktet som passer. Fra uke 9 er det er 8 treninger. Det er usikkert hvor mange treninger vi får til totalt, men alle påmeldte har plass frem til sommeren. Vi tar ikke fullt betalt nå på grunn av all usikkerhet rundt smittesituasjonen.

Venteliste om det er fullt >

Kansellering og refusjon i disse tider

Du får full refusjon frem til 5 dager før oppstart av treningsgruppa. Etter dette er det ingen refusjon ved kansellering. Kansellering kommuniseres til post@klatreverket.no 

Om du ikke kan komme på trening 3 ganger på rad og kan vise sykemelding, får du et Klatreverket gavekort pålydende NOK 200,- per gang du mistet minus NOK 400,-

For å komme på trening må du være helt frisk.

Du må være ekstremt nøye med å vaske og sprite hendene dine. Du må holde minst én meters avstand til de andre som klatrer. Det er skilt som forteller hvor mange det kan være på ulike rom i senteret.

For å hindre smitte av Covid19 gjelder regulativet fra Norsk Folkehelseinstitutt og NKF. Det kan du lese mer om på nettsidene til Folkehelseinstituttet og Norges klatreforbund (NKF). Vi på Klatreverket har øket renholdet og vi etterstreber at det skal være såpe og håndsprit i alle dispensere.


Bestill billetter

Salget er avsluttet nå
dager
 • Monday, 22. March 2021 - Friday, 26. March 2021
ganger
 • 15:30 — 17:00
Adresse
 • Torshov
  Sandakerveien 24C
  0154, OSLO
  Norge
  Norge
Tilbakebetaling og avbestilling
 • På grunn av begrenset sitteplass, ber vi deg avbryte minst 48 timer før et planlagt arrangement. Dette gir oss muligheten til å fylle arrangementet.
  Du kan avbestille via telefon eller online her.
 • Avbestillinger gjort 7 dager eller mer i forkant av arrangementets dato, vil få 100% refusjon.
 • Avbestillinger gjort innen 3 - 6 dager før arrangementets dato vil få et tillegs gebyr på 20%.
 • Avbestillinger gjort innen 48 timer til arrangementet vil få et tillegs gebyr på 30%.