INFORMASJONSKAPSLER

Nettsiden inneholder cookies (informasjonskapsler), som er en tekstfil som tar vare på data og som inneholder informasjon. For å kunne bestille varer må du akseptere bruk av cookies. Formålet er å samle inn informasjon for å forbedre brukeropplevelsen, samt optimalisere innholdet for den enkelte bruker.

Når du kjøper billett reserverer du samtidig plass

Du kan bruke alle Klatreverkets kort som dropin, men du er ikke sikret plass.
Alle må få klistremerke i resepsjonen med “buldring”, topptau og autobelay” eller “lede” før de går inn i klatrehallen.
Når det er fullt slipper du inn når billetten blir gyldig, og du må forlate senteret når din tid er slutt etter to timer. Når det er god plass er vi fleksible og slipper deg inn før bestilt tid og du kan klatre så lenge du vil. Du kan også variere soner med for eksempel buldring og autobelay eller lede og topptau.

40% møtte ikke 
Du kan ikke reservere plass til 1 krone i nettbutikken og bruke kortet ditt til inngang . I november 2020 var det i noen tidsluker 40% av dere som reserverte plass, som ikke kom. Det er ikke ok når det er kø  av klatresultne sjeler som venter på plass.

Kurs

Vi har kurs for nybegynnere og kurs til de som vil bli bedre. Du kan delta alene eller som en gruppe. Velg senter i menyen over eller sjekk ut tilbudet på klatreverket.no > 

Treningsgrupper

Vi har treningsgrupper for nybegynnere og til de som vil bli bedre. Du kan delta alene eller som en gruppe. Barn og ungdom har sine egne treningsgrupper uten foreldre. Velg senter i menyen og finn gruppene, eller sjekk ut tilbudet på klatreverket.no >